Huawei Watch 3 Smartwatch met ingebouwde simkaart

Beste smartwatch met ingebouwde Simkaart: Onze top 3

Laatste update: 15 juli 2022 door Jidde Wiegertjes

Wij krijgen vaak de vraag of je kunt bellen met een smartwatch. Er zijn verschillende manieren om te bellen met een smartwatch. Je kunt namelijk bellen met een horloge met je telefoon in de buurt en zonder je telefoon in de buurt. Wanneer je wilt bellen zonder je telefoon in de buurt heb je een smartwatch met een simkaart nodig. In dit artikel bespreken wij de beste smartwatches met een ingebouwde simkaartslot.

  1. Apple Watch Series 7
  2. Samsung Galaxy Watch 4
  3. Huawei Watch 3 Classic

Kan je bellen met een smartwatch met ingebouwde simkaart?

Smartwatches met een simkaart zijn tot nu toe lastig te vinden in Nederland. Het is een relatief nieuwe techniek in Nederland, maar niet getreurd. Er zijn zeker goede smartwatches die een simkaart slot hebben ingebouwd. In deze lijst nemen we jou mee in de beste smartwatches met een ingebouwde simkaart! Hopelijk helpen we jou zo een stukje verder in je zoektocht. Ben jij nou op zoek naar een smartwatch die wel kan bellen, maar waar je geen simkaart nodig voor hebt? Bekijk dan onze lijst met beste smartwatches om mee te bellen.

Huawei Watch 3 all day health coaching

1. Apple Watch 7 – de beste smartwatch met simkaart

De Apple Watch series 7 bied je de mogelijk om een simkaart in je smartwatch te plaatsen. Hierdoor kun je bellen met je smartwatch zonder je telefoon bij de hand te hebben. Deze nieuwe Apple Watch is een prachtige smartwatch met veel functionaliteiten. Binnen 45 minuten is je smartwatch compleet opgeladen. Ten opzichte van haar jongere broertje, de Apple Watch 6, is de display 20% groter en kent deze 70% meer helderheid. Daarnaast wordt de smartwatch afgemaakt met een strak en stijlvol uiterlijk dat je makkelijk kunt personaliseren.

Er zitten ingebouwde en accurate GPS-metingen in de smartwatch, die snel en feilloos werken. Een nadeel van dit model is dat die alleen werk wanneer je in het bezit bent van een iPhone. Daarnaast is de batterijduur van 18 uur relatief kort ten opzichte van andere smartwatches. Ook de hardloopmetingen zijn wat summier. De Apple Watch is uitermate geschikt om mee te bellen, wat het ook de perfecte smartwatch maakt voor deze lijst.

2. Samsung Galaxy Watch 4

De Samsung Galaxy Watch 4 heeft ook de mogelijkheid om een simkaart te plaatsen in de smartwatch. Let op- het is niet een goedkope smartwatch. Maar daar krijg je wel veel kwaliteit voor terug. Er wordt gebruik gemaakt van een helder en scherp Amoled-scherm en dit horloge biedt meer dan 90 sportprofielen en gezondheidsfuncties. De BioActive sensor kan je vetpercentage, spieren en lichaamswater nauwkeurig meten. Ook kan deze smartwatch ECG-hartfilmpjes maken. Wij vinden dit veruit de beste smartwatch voor Android gebruikers, maar het model is niet geschikt voor iOs gebruikers. Ook de accuduur van deze smartwatch is minimaal, met een accuduur van 1 dag.

Continue gezondheidsmanagement huawei watch 3

Je kunt kiezen uit twee formaten wanneer je de Galaxy Watch 4 aanschaft: 42 en 46mm. Wij adviseren een kleinere pols voor 42mm en een grotere pols voor 46mm. Er wordt gebruik gemaakt van een fysieke knop om te navigeren tussen je applicaties, een roterende bezel. De accuduur is eigenlijk het enige minpunt van deze smartwatch. Misschien dat er met de Samsung Galaxy Watch 5 (als die er komt) nog verbetering in behaald wordt.

3. Huawei Watch 3 classic met simkaart

De Huawei Watch 3 heeft een simkaart waarmee je kunt bellen met deze smartwatch. Dat is niet de enige reden waarom wij dit horloge zo goed vinden. Deze smartwatch heeft een zeer goede batterij. Deze batterij heeft een batterijduur van 14 dagen, hierdoor hoef je je horloge niet elke dag op te laden.

De Huawei Watch 3 maakt gebruik van gezondheidsmonitoring om een ​​goed beeld te krijgen van je gezondheid. Met dit horloge meet je bijvoorbeeld de zuurstofsaturatie, hart- en lichaamstemperatuur. Dit geeft je inzicht in je algehele gezondheid.

Daarnaast is deze smartwatch goed te gebruiken op sportief gebied. Deze smartwatch heeft meer dan 100 sportmodi zodat je zo snel mogelijk kunt beginnen met trainen. Deze sportmodi zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in je training. Hierdoor houd je nauwkeurig het aantal verbrande calorieën en de intensiteit van je training bij.

 De Huawei Watch 3 is een zeer complete smartwatch met sim. Op zoek naar een compleet toestel waarmee je ook kunt bellen? Dan is de Huawei Watch 3 het perfecte horloge voor jou!

Conclusie

Als je op zoek bent naar een smartwatch waarmee je kunt bellen heb je genoeg keuze. Let er dus wel goed op of je via een simkaart, bluetooth of wifi-verbinding moet bellen. Dit speelt een belangrijke rol in de manier hoe je belt met een smartwatch.

Veelgestelde vragen over een smartwatch met in een ingebouwde simkaart

Hoe werkt een smartwatch met simkaart?

Wanneer jouw smartwatch beschikt over een ingebouwde simkaart is het niet nodig een telefoon mee te nemen om te bellen. Hierdoor kun je op elk moment bellen via je smartwatch. Wanneer je in de supermarkt bent, wanneer je aan het hardlopen bent, altijd. Dit zorgt voor veel flexibiliteit, omdat je je telefoon thuis kunt laten. Het is niet in elke smartwatch mogelijk om een simkaart te plaatsen. Vandaar dat wij een uitgebreide lijst hebben samengesteld.

Waarom zou ik kiezen voor een smartwatch met een simkaart?

Zodat je kunt bellen zonder je telefoon in de buurt te hebben. Dit zorgt ervoor dat je een stuk makkelijker activiteiten kunt uitoefenen waarbij je jouw telefoon liever thuislaat. Ervoor zorgen dat je minder schermtijd hebt? Neem dan een smartwatch met een simkaart en laat je telefoon thuis.

Wat is de beste smartwatch met een simkaart?

De Apple Watch series 7 is de beste smartwatch met simkaart. Deze smartwatch geeft je de optie om een simkaart in het model te plaatsen.

Kun je ook bellen met een smartwatch zonder simkaart?

Ja, maar dan heb je wel een telefoon in de buurt nodig. Deze verbinding wordt vaak gemaakt via Wifi of via een bluetooth-verbinding, waardoor de telefoon in de buurt van je smartwatch moet zijn.

Vergelijkbare berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *