Samsung Galaxy Watch Review

Beste Sporthorloge van 2018 en 2019

Samsung Galaxy Watch
5/5
  • Bluetooth
  • Waterdicht
  • Hartslagmeter in Pols
  • ANT+

Samsung Galaxy Watch Review

De Samsung Galaxy Watch hebben wij als allerbeste sporthorloge geselecteerd in onze lijst Top 10 sporthorloges 2019. In deze review gaan we wat dieper in op het horloge en bekijken we waarom juist deze de allerbeste is van 2019. De Samsung Galaxy Watch is uitgekomen in 2018. Hij is verkrijgbaar in twee maten, de 42mm en de 46mm versie. Het horloge maakt gebruik van het besturingssysteem ‘Tizen OS 4.0’ en het horloge bezit een dual-core processor, 768 RAM en 4GB geheugen. De horloges zijn precies hetzelfde, op de afmetingen na. Voor beide horloges is het zeer gemakkelijk om de polsbandjes te verwisselen.

Meet je stress en je sportprestaties

De Samsung Galaxy Watch maakt gebruik van een nieuwe applicatie. De stress manager. Zoals de naam het al doet vermoeden is dit een ingebouwd systeem dat je stressniveau bijhoudt. Wanneer deze te hoog wordt stelt het horloge passende ademhalingsoefeningen voor. Een beetje te vergelijken met een soort van mindfulness. Ook heeft het horloge een, alweer verbeterde, functie voor het meten van slaap. Deze houdt precies bij wanneer je bijvoorbeeld in je Remslaap belandt.

De fitness assistent is aanwezig bij de meeste sporthorloges op de markt, zo ook bij de Galaxy Watch. Aan dit horloge zijn zelfs 20 nieuwe sporten en oefeningen toegevoegd; waardoor het totaal nu op 39 oefeningen staat. Ook heb je een zeer handige calorieënteller bij het horloge. Het is mogelijk om met je smartphone een foto van je eten te maken en deze te uploaden. Het programma Bixby Vision berekent dan het aantal calorieën. Hiermee wordt je dagelijkse inname en verbanding bijgehouden

Keuze in kleuren

Het is mogelijk om het horloge in verschillende kleuren aan te schaffen. Zilver, Midnight Black en rosé goud. Ook is het mogelijk om het horloge te personaliseren met je wijzerplaten en horlogebandjes, die makkelijk te verwisselen zijn. Het horloge heeft een 5 ATM waterdichtheid en maakt gebruik van een Corning Gorilla Glass DX+ waardoor het een stevig horloge is. Bekijk hier een video over de Samsung Galaxy Watch. 

Batterijduur van de Galaxy Watch

De batterijduur- zoals uit elke test blijkt- is wat dit horloge zo ongelofelijk goed maakt. Persoonlijk houdt de Galaxy Watch het ongeveer vier dagen bij mij uit, bij vrij intensief gebruik. Dit is ongelofelijk goed voor een sporthorloge- waar de meeste rond de één dag batterijduur zitten. Naast de fenomenale batterijduur is het ook een zeer goed horloge dat tegen een goede prijs wordt aangeboden. Het horloge kan voor veel sporten worden gebruikt waaronder voor zwemmen. 

Geef een reactie

Sluit Menu