Over Bestgekocht.nl

Ik kwam op het idee van ‘Bestgekocht’ toen ik met een vriend een discussie had over De beste sporthorloges. Ik realiseerde me toen dat er veel mensen moeten zijn met een dergelijke vraag: ‘de beste koop voor X’.

Als je op zoek bent naar de beste aankoop voor jou, denk ik dat deze reviews heel veel kunnen betekenen.

De meeste mensen kopen simpelweg wat aangeraden wordt door hun vrienden, familie of door het internet. Niet veel mensen hebben zin en tijd om een uitgebreid onderzoek te doen naar producten die ze gaan aanschaffen. Want geloof me, een product onderzoeken kost erg veel tijd. Over het schrijven van een artikel ben ik al gauw vijftig uur kwijt.

Met de discussie over de beste sporthorloges kwam ik al snel in een winkel terecht om deze te bekijken. Hier heb ik mede wat onderzoek gedaan om te kijken wat een sporthorloge nou precies inhoudt en zo begon mijn weg naar mijn eerste onderzoeken. Na uren onderzoek kwam ik eindelijk thuis met wat goede ideeën, en zo kwam ik op het idee voor mijn eerste blog.

Het doel, en idee van Bestgekocht is om eerlijke informatie over verschillende technologische producten weer te geven. Het maakt voor mij niet uit wat een horloge kost, en van welk bedrijf het is, zolang het maar de beste specificaties heeft en goed beoordeeld wordt. Of het nou een draadloze bluetooth speaker is, draadloze oordopjes of sporthorloges. Voor goede reviews ben je hier op de juiste plek.

Kijk graag een beetje rond, en bij vragen kan je me contacteren met het contactformulier.