Over mij

Hoi! Mijn naam is Jidde en sinds ik begonnen met mijn marketingstage in 2018 heb ik het vak van online marketing niet los kunnen laten. Dit heb ik gecombineerd met een interesse van mij, wearables. Bestgekocht is een project dat ontstaan is uit beiden deze interesses.

Bestgekocht is een vergelijkingswebsite voor alle sportieve wearables op de Nederlandse markt. Denk hierbij aan de beste sporthorloges, activity trackers, beste smartwatch en hartslagmeters. Wij vergelijken allke producten van de meest bekende producten op de markt, zoals: Garmin, Fitbit, Xiaomi, Apple, Polar en nog veel meer.

Bij onze reviews proberen wij zo secuur en accuraat mogelijk te werk gaan. Maar, het kan altijd voorkomen dat er een foutje staat in een van onze artikelen. Als jij zo’n foutje opmerkt, of je bent het niet eens met de strekking van een artikel, kan je altijd contact met ons opnemen. Wij nemen dit serieus en gaan hiermee direct aan de slag.

Hoe reviewen wij onze producten?

De beoordelingen van de verschillende sporthorloges, activity trackers, smartwatches en meer worden met zorg samengesteld, op basis van online reviews in zowel het binnen- als buitenland. Dit wordt soms gecombineerd met persoonlijke tests. De reviews komen dus niet altijd tot stand door het persoonlijk testen van de modellen door onze redactie.

Waarom hebben wij gekozen voor dit reviewmodel?

De reden dat wij hebben gekozen om niet élk product zelf te testen is simpelweg: budget. Als wij elk product wat wij vergelijken ook persoonlijk zouden moeten testen is het niet houdbaar om deze website te onderhouden. Hierdoor maken wij keuzes om sommige modellen wél, en sommige modellen niet te testen. Het voordeel is: het internet beschikt over bizar veel, diepgaande informatie over elk van deze producten. Wij bundelen deze informatie en zorgen ervoor dat de beste, meest relevante dingen eruit worden gefilterd.

Wat is ons verdienmodel?

Ons verdienmodel is gebaseerd op de aankoop van een consument. Wanneer een consument een aankoop doet bij bol.com, coolblue of amazon via een van onze gesponderde links krijgen wij een commissie op basis van deze aankoop. Deze commissie bedraagt vaak tussen de 2-6% van de netto aankoopwaarde. De consument betaalt hierdoor niet meer geld. De partijen zoals bol.com betalen ons een deel van de verkoop omdat wij verkeer naar hen toe leiden. Wij zijn graag transparant over ons verdienmodel, zodat iedereen weet waar die aan toe is. Door een aankoop te plaatsen via onze website steun je dus de toekomst van Bestgekocht.