Over mij

Bestgekocht is dé website waar je alles vindt over wearables, zoals sporthorloges, smartwatches of stappentellers. Wij bieden praktische en wetenschappelijk bewezen oplossingen voor het uitzoeken van een wearable die bij jou past. Bestgekocht is opgericht in 2018 om mensen te helpen in hun zoektocht naar een passend horloge. Op deze site vind je uitgebreide artikelen en koopgidsen ondersteund door wetenschappelijke bronnen en uitgebreide reviews van diverse producten.

Bij onze reviews proberen wij zo secuur en accuraat mogelijk te werk gaan. Maar, het kan altijd voorkomen dat er een foutje staat in een van onze artikelen. Als jij zo’n foutje opmerkt, of je bent het niet eens met de strekking van een artikel, kan je altijd contact met ons opnemen. Wij nemen dit serieus en gaan hiermee direct aan de slag.

Wetenschappelijke bronnen

Alle artikelen zijn grondig onderzocht en verwijzen naar studies en informatie van hoge kwaliteit om onze keuzes voor bepaalde sporthorloges of smartwatches te ondersteunen.

Talloze producten getest

Meer dan 150 producten zijn getest door mij als redacteur en experts op het gebied van sporthorloges en smartwatches.

Up-to-date informatie

Onze experts houden de wearablesector voortdurend in de gaten. Hierdoor kunnen wij altijd het laatste, up-to date nieuws aan de consument voorschotelen.

Ons team

Redacteur

Na in 2020 te zijn afgestudeerd van zijn studie commerciële economie is Jidde begonnen met zijn hobby, het bouwen van relevante websites over specifieke producten. Bestgekocht is een vergelijkingswebsite voor alle sportieve wearables op de Nederlandse markt. Denk hierbij aan de beste sporthorloges, activity trackers, beste smartwatch en hartslagmeters. Wij vergelijken alle producten van de meest bekende producten op de markt, zoals: Garmin, Fitbit, Xiaomi, Apple, Polar en nog veel meer.

Hoe reviewen wij onze producten?

De beoordelingen van de verschillende sporthorloges, activity trackers, smartwatches en meer worden met zorg samengesteld, op basis van online reviews in zowel het binnen- als buitenland. Dit wordt soms gecombineerd met persoonlijke tests. De reviews komen dus niet altijd tot stand door het persoonlijk testen van de modellen door onze redactie.

Waarom hebben wij gekozen voor dit reviewmodel?

De reden dat wij hebben gekozen om niet élk product zelf te testen is simpelweg: budget. Als wij elk product wat wij vergelijken ook persoonlijk zouden moeten testen is het niet houdbaar om deze website te onderhouden. Hierdoor maken wij keuzes om sommige modellen wél, en sommige modellen niet te testen. Het voordeel is: het internet beschikt over bizar veel, diepgaande informatie over elk van deze producten. Wij bundelen deze informatie en zorgen ervoor dat de beste, meest relevante dingen eruit worden gefilterd.

Wat is ons verdienmodel?

Ons verdienmodel is gebaseerd op de aankoop van een consument. Wanneer een consument een aankoop doet bij bol.com, coolblue of amazon via een van onze gesponderde links krijgen wij een commissie op basis van deze aankoop. Deze commissie bedraagt vaak tussen de 2-6% van de netto aankoopwaarde. De consument betaalt hierdoor niet meer geld. De partijen zoals bol.com betalen ons een deel van de verkoop omdat wij verkeer naar hen toe leiden. Wij zijn graag transparant over ons verdienmodel, zodat iedereen weet waar die aan toe is. Door een aankoop te plaatsen via onze website steun je dus de toekomst van Bestgekocht.

Contactgegevens

Je kunt ons het beste een e-mail sturen op het onderstaande e-mailadres als je contact wilt zoeken.

Fysieke adres:

Van welderenstraat 55
6511MC
Nijmegen

E-Mailadres

Bestgekocht@gmail.com