Merken sporthorloges

Sporthorloge merken

Garmin -

Garmin is al sinds 1989 een gespecialiseerd bedrijf in GPS-technologie voor automotive, luchtvaart, marine en voor lange tijd ook voor sportactiviteiten. Garmin is een van de grootste en meest succesvolle producten van sporthorloges en activity trackers. Met meer dan 14.500 werknemers en 65 kantoren wereldwijd heeft Garmin dan ook een groot deel van de markt verovert. Garmin is tot op de dag van vandaag een van de beste keuzes voor het aanschaffen van een sporthorloge- of tracker. Ze bieden verschillende alternatieven voor verschillende doelgroepen. Het doel van Garmin is dan ook : ‘We vinden dat elke dag een kans biedt om te innoveren, en een kans biedt om gisteren te verbeteren’. Dit blijkt ook wel uit unieke innovaties zoals Garmin Pay.

Apple Watch Series -

 Apple is natuurlijk niet alleen bekend van het aanbieden van telefoons of MacBooks; maar tegenwoordig ook door het goede aanbod van sporthorloges. Zo is de Apple Watch Series 5 net op de markt gekomen wat een goed stuk innovatie is. Dit is al het vijfde model in de ‘Apple Watch’ series en elke vernieuwing brengt nieuwe technologieën met zich mee. De Apple Watch werkt altijd naadloos samen met iPhones en andere producten van Apple, wat het voor de Apple gebruiker ongelofelijk fijn maakt om mee te werken.

Fitbit -

Fitbit is de onbetwiste koning van activity trackers. Al meerdere jaren wordt de tracker markt gedomineerd door Fitbit. Met producten zoals de Fitbit charge series, de Fitbit Alta HR en de Fitbit Ace series biedt Fitbit al meerdere jaren een ijzersterk assortiment aan voor iedereen die zijn of haar sportprestaties wilt verbeteren. De trackers zijn van de hoogste kwaliteit en zijn zeer duurzaam. Fitbit is een van de meest betrouwbare producten op het gebied van wearables; en heeft hierdoor een uiterst hoge autoriteit opgebouwd over de afgelopen jaren. De keuze voor een Fitbit is vrijwel altijd een goede keuze.

Samsung -

Ook Samsung is bekend van meer dan alleen haar sporthorloges en activity trackers. Samsung biedt een wat minder breed assortiment aan dan bijvoorbeeld Garmin; maar de wearables die ze aanbieden zijn van hoge kwaliteit. Zo komt de Samsung Galaxy Watch het beste uit de test van alle sporthorloges. Ook is de Galaxy Watch Active 2 tegenwoordig op de markt wat ook een mooi en betrouwbaar sporthorloge is. Kortom: Samsung heeft een aantal zeer mooie wearables op de markt die zeker het bekijken waard zijn.

Polar Wearables -

Een ander zeer betrouwbare en grote speler op de wearables markt is Polar. Polar is een aanbieder van zowel sporthorloges, activity trackers en Multisporthorloges (een combinatie). Met producten zoals de Polar M600, Polar vantage, Polar a370 en Polar ignite ligt de markt aan de voeten van Polar. Ook Polar is een zeer betrouwbaar en duurzame producten in de wearables markt.

TicWatch Wearables -

Een kleiner merk in de wearables markt is ‘Ticwatch’, wat onder het beleid van Google valt. Tichwatch is een wat nieuwere producent en biedt een kleiner scala aan producten aan. Voor nu zijn de twee toonaangevende wearables de Ticwatch E & S. Ondanks dat Ticwatch nog niet zo groot is is de Ticwatch E een goede aankoop om te doen.

Xiaomi Trackers -

Een zeer grote speler uit China die de markt aan het veroveren is; is Xiaomi. Xiaomi is een fabrikant uit China wie in het 2e kwartaal van 2019 de vierde grootste smartphonefabrikant van de wereld was. Ondanks dat Xiaomi nog niet heel bekend is bij de Nederlandse consument komt ook deze fabrikant naar Nederland toe. En niet alleen met smartphones; maar ook met wearables. Zo is de Xiaomi Mi band 2 populair aan het worden in Nederland; en wordt er een goedkoop alternatief geboden op andere activity trackers. Xiaomi is een speler om goed in de gaten te houden de komende jaren.

Huawei -

Een andere, wat kleinere aanbieder op het gebied van wearables, is Huawei. Huawei is natuurlijk bekend van het fabriceren van smartphones, maar is ook begonnen met het produceren van sporthorloges en activity trackers. Met een nog niet heel groot marktaandeel heeft het nog niet volledig zijn vruchten afgeworpen. Toch heeft Huawei een aantal wearables op de markt gebracht die heel goed uit de test komen, zo ook de Huawei Band 2 pro. Er zijn dus zeker een aantal wearables van Huawei die het bekijken waard zijn!