De beste Michael Kors smartwatch van 2023: Stijlvol & betaalbaar.

Laatste update: 22 juni 2023 door Jidde Wiegertjes

Michael Kors is een belangrijk onderdeel geworden in de markt van smartwatches, en voor mensen die evenveel geven om looks als om functionaliteiten is een Michael Kors perfect.  

Michael Kors was een van de eerste fashion merken die wearables heeft geadapteerd. Het is begonnen met een lijn van Wear OS smartwatches en als snel kwamen er hybride smartwatches en activity trackers bij.  

De organisatie richt zich nu op het ontwikkelen van de meest stijlvolle smartwatches voor zowel mannen als vrouwen. 

Michael-Kors-Darci-Gen-5E-display-om-pols

Dus als jij op zoek bent naar een stijlvol horloge mét slimme functies dan is een Michael Kors smartwatch perfect voor jou.  In dit artikel zetten we de beste smartwatches van Michael Kors op een rij en leggen we uit wat de voor- en nadelen zijn van de specifieke modellen.  

Wat is het beste Micheal Kors horloge? 

We hebben diverse smartwatches van Michael kors onder de loep genomen. Hierbij hebben wij gekeken naar de verschillende designs, formaten, merken en prijzen. Hier is een lijst uitgekomen waarvan wij vinden dat het de Michael Kors watches van het moment zijn. De huidige beste Michael Kors smartwatch van het moment is de Michael kors Darci Gen 5E. 

De modellen van Micheal Kors zijn meer gericht op design dan veel andere aanbieders van smartwatches. Daarom zijn de Micheal Kors smartwatches meestal meer bedoelt als een dames smartwatch. 

De beste smartwatch van MK van het moment voor heren vinden wij de Michael Kors MK Go 2 Gen 5E. 

Benieuwd naar andere smartwatches? Kijk dan naar onze beste smartwatch van dit moment.  


Bevalt mijn vriendin goed. Vooral gekocht voor het uiterlijk, en dat is natuurlijk prachtig (smaak gebonden). Batterij doet het zeker ruim de volle dag met alle opties aan, geen besparende modus; 16-18 uur. Vlotte CPU met de Snapdragon 3100, waar veel horloges nog de tragere 2100 hebben. Echter is de 4100(+) ook al even uit. WearOS software is top, maar wel is nu net (Aug/21) WearOS 3.0 al uit. Het is voor de huidige prijs van net boven de 200,- prijs gewoon een vlot trendy horloge, maar niet het nieuwste van het nieuwste. Dat is dan vaak ook net wat duurder. 

Coolblue review van de Michael Kors Darci Gen 5E Display 

De 4 beste Michael Kors smartwatches op een rijtje:

Hieronder omschrijven we de vier beste Michael Kors smartwatches van dit moment.

1. Beste Michael Kors Smartwatch

Michael-Kors-MK-GO-2-Gen-5E-Display-MKT5116-Roze

Michael Kors Darci Gen 5E.

 • Score: 9.3 van 10
 • Materiaal horlogekast: RVS
 • Gewicht: 58g
 • Waterbestendig: Ja
 • Waterdicht: tot 50m
 • GPS: Nee

Met de Michael Kors Darci Gen 5E heb je een betaalbaar en stijlvolle smartwatch in huis. Je blijft continu op de hoogte van je gezondheid en je berichten door het makkelijk af te lezen display. Wanneer je een inkomende oproep ontvangt is deze gemakkelijk te accepteren of weigeren via het horloge.

De Michael Kors Darci is in staat om continu je hartslag te meten dankzij de ingebouwde hartslagsensor. Hierdoor kun je – naast je hartslag- ook zien hoeveel zuurstof je lichaam maximaal opneemt. Een ander groot voordeel van de Michael Kors Darci Gen is dat deze ruimte heeft voor offline muziekopslag. Bij het hardlopen kun je dus gerust je smartphone thuislaten en via je horloge luisteren naar je favoriete muziek of podcast.

Pros
 • Krijg direct inzicht in je hartslagmetingen en je vo2 max metingen door de ingebouwde hartslagmeter
 • Een prachtig, uniek design voor een betaalbare prijs
 • Mogelijkheid tot offline muziek luisteren door de ingebouwde muziekspeler
Cons
 • Het horloge heeft geen ingebouwde gps ontvanger, waardoor het niet mogelijk is om routes in te laden op je smartwatch.

2. Beste Michael Kors Smartwatch voor dames

Michael-Kors-smartwatch-gen5e-5141

Michael Kors Darci Gen 5E display MKTS5141

 • Score: 9.3 van 10
 • Materiaal horlogekast: RVS
 • Gewicht: 58g
 • Waterbestendig: Ja
 • Waterdicht: tot 50m
 • GPS: Nee

De beste smartwatch voor dames op Michael Kors is de Michael Kors Darci Gen 5 E Display: MKTTS5141. beet. Deze smartwatch is verkrijgbaar in rosé goud of wit en wordt geleverd met een aluminium horlogekast. Dit maakt dit horloge een stuk lichter dan de Darci Gen 5E.

Bij het trainen is  het handig om een ​​licht horloge te hebben om de weerstand zoveel mogelijk te verminderen. De Michael Kors is waterdicht tot 50 meter en de horlogeband is gemaakt van rubber, waardoor hij water- en zweetbestendig is. Dit horloge is geschikt voor binnen- en buitenzwemmen, maar  het is geen perfect zwemhorloge. Hartslag wordt gemeten door een geïntegreerde hartslagmeter en ook  VO2max (bloedzuurstofniveau) wordt  bijgehouden. Hierdoor heb je een beter inzicht in je conditie en haal je meer uit je sportieve prestaties.

Pros
 • Net als de andere versies van de Darci Generatie zit er een ingebouwde muziekspeler in deze smartwatch. Hierdoor hoef je geen telefoon mee te nemen tijdens het sporten.
 • Je kunt zowel meldingen als berichten ontvangen op het horloge. Ook is het mogelijk te bellen via het horloge zonder dat je smartphone in de buurt is.
 • Krijg direct inzicht in je sportprestaties door de ingebouwde hartslagmeter
Cons
 • Het horloge heeft geen ingebouwde gps ontvanger, waardoor het niet mogelijk is om routes in te laden op je smartwatch.

3. Beste koop Michael Kors smartwatch

Michael-Kors-MK-GO-2-Gen-5E-Display-MKT5118-Zwart

Michael Kors MK Go 2 Gen 5E. 

 • Score: 9.3 van 10
 • Materiaal horlogekast: RVS
 • Gewicht: 58g
 • Waterbestendig: Ja
 • Waterdicht: tot 50m
 • GPS: Nee

De beste koop van Michael Kors is de MK Go 2. Deze smartwatch is verkrijgbaar in rosé goud of wit en wordt geleverd met een aluminium horlogekast. Dit maakt dit horloge een stuk lichter dan de Darci Gen 5E. Bij het trainen is  het handig om een ​​licht horloge te hebben om de weerstand zoveel mogelijk te verminderen.

De Michael Kors is waterdicht tot 50 meter en de horlogeband is gemaakt van rubber, waardoor hij water- en zweetbestendig is. Dit horloge is geschikt voor binnen- en buitenzwemmen, maar  het is geen perfect zwemhorloge. Hartslag wordt gemeten door een geïntegreerde hartslagmeter en ook  VO2max (bloedzuurstofniveau) wordt  bijgehouden. Hierdoor heb je een beter inzicht in je conditie en haal je meer uit je sportieve prestaties.

Pros
 • Net als andere versies van de Darci-generatie heeft deze smartwatch een geïntegreerde muziekspeler. Zo hoef je tijdens het sporten je mobiele telefoon niet mee te slepen.
 • U kunt zowel meldingen als berichten op uw horloge ontvangen. Ook als je geen smartphone in de buurt hebt, kun je vanaf je horloge bellen.
 • Krijg direct inzicht in uw trainingsprestaties met een geïntegreerde hartslagmeter
Cons
 • Het horloge heeft geen ingebouwde GPS-ontvanger en kan dus geen routes in de smartwatch laden.

4. Meest stijlvolle Michael Kors

Michael-Kors-Gen-6-Display-MKT5136-Goud-met-steentjes-44mm

Michael Kors Gen 6 Display goud 

 • Score: 9.3 van 10
 • Materiaal horlogekast: RVS
 • Gewicht: 58g
 • Waterbestendig: Ja
 • Waterdicht: tot 50m
 • GPS: Nee

Koopgids: Waar moet je op letten bij het kopen van een Michael Kors smartwatch? 

Als je een michael kors smartwatch wilt kopen is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Het loont om een vooronderzoek te doen wanneer je een smartwatch aanschaft. Het is vaak een prijzige uitgave. Niet elke smartwatch heeft wat jij zoekt en hierdoor is het belangrijk te letten op jouw wensen in een smartwatch. Bij het uitzoeken van een Michael Kors horloge letten wij op de volgende onderwerpen.  

Compatibiliteit 

Voordat je jouw smartwatch koopt is het essentieel te kijken of deze compatible is met jouw smartphone. Een smartwatch werkt namelijk altijd samen met een smartphone. De Apple Watch smartwatches zijn bijvoorbeeld alleen geschikt voor Apple telefoons. 

Voor Michael Kors smartwatches geldt dat deze compatible zijn met Android en iOS telefoons. Als je een google telefoon hebt is het dus niet aan te raden een Michael Kors smartwatch te kopen.  

Batterijduur 

Een ander belangrijk onderwerp waar je op moet letten is de batterijduur. Er zit vaak veel verschil in batterijduur tussen verschillende modellen. De batterijduren van de Michael Kors smartwatches zijn niet van de hoogste kwaliteit. Meestal ligt deze rond de 2 dagen. Wanneer je een smartwatch zoekt met een langere batterijduur kan je beter een andere smartwatch kiezen.  

Design en ontwerp 

Een Michael Kors smartwatch kies je natuurlijk voor zijn uitermate strakke ontwerp. Daarom is het extra belangrijk om hier wat meer tijd aan te besteden wanneer je het model uitzoekt wat bij jou past. Michael Kors heeft een mooi en simpel design ten opzichte van veel reguliere smartwatches. Dit is dan ook een verkooppunt van het merk.  

Is een Michael Kors horloge waterdicht? 

Ja. Horloges van Michael Kors zijn vaak waterdicht tot 50 meter. Je kunt met een Michael Kors horloge dus zwemmen in zowel binnen- als buitenwater. Er zijn sensoren die je zwemprestaties kunnen meten. Maar deze zijn niet altijd van de beste kwaliteit. 

Als je op zoek bent naar een horloge om mee te zwemmen kun je beter kijken naar het beste zwemhorloge.

Waar kan ik een Michael Kors horloge bestellen? 

Een Michael Kors horloge kan je het beste bij een betrouwbare partner bestellen. Wij adviseren deze aan te schaffen bij Coolblue of bol.com. Echter, bol.com verkoopt geen Michael Kors smartwatches op dit moment. Coolblue heeft een uitgebreid assortiment aan smartwatches van Michael Kors en is een betrouwbare partner.  

Kun je bellen met een Michael Kors smartwatch? 

Ja. Je kunt met een Michael Kors smartwatch via het horloge bellen. Hiervoor heb je wel minimaal Android 7.0+ of iOS 12 + nodig. Je kunt dus met zowel een Android telefoon als een iPhone telefoon bellen via je Michael Kors smartwatch, waardoor je jouw telefoon niet meer uit je broekzak hoeft te halen.  

Hoeveel garantie heeft een Michael Kors smartwatch? 

Dit hangt ervanaf waar je deze koopt. Meestal wordt er 2 jaar garantie geboden op smartwatches van Michael Kors.  

Wat kun je met een Michael Kors smartwatch? 

Je kunt met een Michael Kors smartwatch bellen, hartslagmetingen doen, sportprestaties meten, zwemmen, smartphonemeldingen ontvangen, betalen via je NFC met Google pay en nog veel meer. Dit kan zowel met een Android telefoon als een iPhone.  

Welke Michael Kors smartwatch is de beste? 

Dit hangt volledig af van jouw voorkeuren. Michael Kors heeft verschillende goede smartwatches op de markt. Let op de prijs, het design en de specificaties om uit te zoeken welke smartwatch van MK het beste bij jou past! 

Bronnen:

Castaneda, Denisse. Et. al. A review on wearable photoplethysmography sensors and their potential future applications in health care International journal of biosensors & bioelectronics (2018): 195.