Fitbit charge 4 hardlopen
| |

Fitbit horloge kopen? Wij hebben de 7 beste voor je uitgezocht!

Laatste update: 14 maart 2023 door Jidde Wiegertjes

Fitbit horloges zijn er tegenwoordig in allerlei vormen. Het is dan ook goed mogelijk om precies het juiste model te vinden dat bij jou past. Zo heeft fitbit voor dames verschillende goede modellen die niet alleen helpen om je activiteiten te tracken, maar er ook gewoon goed uitzien.

Omdat er zoveel verschillende soorten zijn, kan het lastig zijn om de juiste er direct uit te halen. Daarom is het goed om eens alles wat je moet weten over Fitbit horloges op een rij te zetten. Je vindt alles op deze plek, van sporthorloge tot smartwatch.

Het is natuurlijk vooral belangrijk om te weten of de Fitbit horloges voldoen aan de wensen en eisen die jij daaraan stelt. Wanneer dat het geval is, kan je er namelijk zeker van zijn dat je een goede keuze maakt. 

Daarom is het zeker ook goed om eerst eens te kijken naar welke sensoren en meetapparatuur er in de Fitbit smartwatch is verwerkt. Aan de hand daarvan kan je alvast een selectie maken. Vervolgens kan je dan ook nog bekijken in welke uitvoeringen het horloge allemaal te krijgen is. 

De 7 beste Fitbit horloges van 2022

Er zijn vele redenen om Fitbit horloges te dragen. In de eerste plaats is het aantrekkelijk om dat je er je gezondheid flink mee kan verbeteren. Dat komt onder andere doordat je allerlei zaken te weten komt over de mate waarin je beweegt, hoeveel je op een dag verbrandt en hoe goed je slaapt. Dit zijn allemaal zaken die eraan bijdragen dat je een langer en gezonder leven kan hebben. Alleen al om die reden is het dus aantrekkelijk om een Fitbit smartwatch te kopen. Dit is echter lang niet de enige reeks voordelen die je hebt.

Activity trackerPrijsBatterijduurBreedteGewicht (g)HartslagmeterSchermtypePrijs
1. Fitbit Charge 5€1797 dagen22mm29gJaAMOLEDPrijs
2. Fitbit versa 3€1956 dagen40mm28,5gJaAMOLEDPrijs
3. Fitbit Sense €2706 dagen40mm33gJaAMOLEDPrijs
4. Fitbit Inspire 2€9510 dagen16mm8,5gJaOLEDPrijs
5. Fitbit Ionic €2105 dagen38mm47gJaAMOLEDPrijs
6. Fitbit Versa Lite€1504 dagen39mm38gJaLCDPrijs
7. Fitbit Ace 3€758 dagen17mm8,5gJaOLEDPrijs

De fitbit horloges zijn namelijk ook aantrekkelijk voor kinderen. Wil je een Fitbit voor kids, dan is het in ieder geval goed om eens te bekijken welke modellen daar allemaal geschikt voor zijn. De fabrikant maakt namelijk speciale horloges die voor de jeugd zijn. Daar kan je als ouder dan ook de nodige voordelen van hebben. Het geeft je namelijk ook de mogelijkheid om je kinderen wat beter in het oog te houden. Om tot de beste keuzes te komen is het belangrijk om de modellen van Fitbit te vergelijken. Daarom vind je op deze plek een uiteenzetting van de zeven beste modellen van de fabrikant.

Fitbit charge 5 – Beste Fitbit horloge van 2022!

De Fitbit charge 5 is het beste Fitbit horloge dat op de markt te vinden is. Dit komt omdat dit van alle Fitbit horloges misschien wel het meest complete model is. Zo kan je er bijvoorbeeld de trainingsmodus die bij jou past op instellen. 

Fitbit Charge 5

 • Beoordeeld 8.7/10
 • EDA sensor voor stressniveau
 • 6 maanden gratis Fitbit premium
 • Herstelscore

Op die manier kan je er flexibel mee omgaan en het beste uit jezelf halen wanneer je aan het sporten bent. De vele functies maken dit het soort Fitbit sporthorloge waarmee iedereen zichzelf beter voor de dag kan laten komen. Daarvoor maakt ook het type sport wat je doet het verschil dan niet.

De Fitbit Charge 5 is ook populair omdat het horloge sterk behuisd is. Daardoor kan het ook wel tegen een stootje. Dat is ook een belangrijke factor wanneer je de trackers vooral gebruikt om je sportprestaties mee te verbeteren. Je wilt dan natuurlijk wel zeker zijn dat je lekker vrij kan bewegen en dat je horloge daar ook in mee kan gaan. Zoals het ook fijn is om te weten dat de waterdichtheid ook op orde is. Als je een Fitbit gaat kopen, dan heeft dit model dus wel heel veel te bieden voor iedereen. Het maakt het één van de favoriete Fitbit horloges.

Welke specificaties kent de fitbit Charge 5?

Bovendien kan je ook op andere momenten van de dag veel waarde hebben van je Fitbit Charge 5. De stappenteller is bijvoorbeeld heel nauwkeurig, net als de GPS-tracker. Daardoor kan je je wandelingen of fietsroutes heel gemakkelijk vastleggen en weet je precies wat je ervoor moest doen. 

Deze Fitbit horloges leggen daarbij ook direct alle andere informatie zoals bijvoorbeeld je hartslag goed vast. Dit geeft je alle kennis die je nodig hebt over je gezondheid.

Naast activiteiten vastleggen, is de Fitbit Charge 5 ook één van de beste Fitbit horloges om je slaap vast te leggen. Je kunt dus in de ochtenduren kijken hoe goed je slaap was en daar eventueel op handelen. 

Ook dan kan je zien hoe het met je hartslag in rust gesteld is. Daarnaast is het ook goed mogelijk om te meten of je wakker wordt en hoe vaak dit gebeurt. Je slaap is net zo belangrijk voor je gezondheid als je beweging.

Voordelen
 • Extra functies ten opzichte van de Fitbit Charge 4
 • Batterij gaat lang mee
 • Mooie en goed afleesbare kleuren display
 • Makkelijk te verwisselen horlogeband
Nadelen
 • Geen hoogtemeter
 • Stopwatch functie werkt slecht onder de douche

Fitbit versa 3 – Beste Fitbit Smartwatch

Als het gaat om Fitbit horloges, dan behoort ook de Fitbit Versa 3 tot de absolute top. Het is vooral belangrijk om te beseffen dat dit een echte fitnesstracker is. In dat opzicht is het dus een goed hulpmiddel om bijvoorbeeld het hartlopen, fietsen of je HIIT-training een stuk beter te maken. 

Fitbit Versa 3

 • Beoordeeld 8.0/10
 • 6 dagen batterijduur
 • Actieve zones
 • Nauwkeurig GPS-systeem

Het is ook veel meer dan gewoon een Fitbit sporthorloge. Het is een manier om in alle functies in je lichaam een goed inzicht te krijgen. Dat is dan ook de reden waarom dit model een echte aanrader blijft voor iedereen die een sporthorloge zoekt.

Is de versa 3 ook geschikt voor dames?

Wanneer je kijkt naar fitbit horloges voor dames, dan kan de Fitbit Versa 3 ook een goede optie zijn vanwege het design. Het is bijvoorbeeld het model dat geroemd wordt vanwege het display, dat mooi vormgegeven is. Daarnaast is het ook zo dat het lekker licht van gewicht is. 

Als het gaat om een wearable, dan is het natuurlijk wel ook fijn wanneer dit daadwerkelijk ook goed te dragen is. Dit model is lekker licht in gewicht en is juist om die reden ook een goede keuze voor dames die nog meer uit het leven willen halen op een gemakkelijke manier.

Conclusie van de Versa 3

Wil je een fitbit kopen? Dan kijk je bijvoorbeeld ook naar zaken zoals de batterijduur en de apps die je kunt gebruiken. Ook op dit gebied steekt dit model nog net iets verder uit boven de andere Fitbit horloges. Die zelf natuurlijk ook al stuk voor stuk het nodige te bieden hebben. Als het gaat om meten, kan je eerder stellen dat het om je productiviteit dan om je activiteit gaat, op die manier.

Uiteindelijk is het wel zo dat je voor Fitbit horloges kiest vanwege de informatie over je lichaamsfuncties die je eruit kan halen. De mogelijkheden om je activiteit, hartslag, zuurstofgehalte en andere belangrijke informatie te meten zijn dan ook zeer uitgebreid. Dit geldt zowel in rust als wanneer je bezig bent. 

Het maakt dit Fitbit sporthorloge meer dan een goede koop. Je kunt er zeker van zijn dat je altijd alles goed in het oog kan houden.

Voordelen
 • Laat je portemonnee gerust thuis, want je betaalt contactloos met je horloge via Fitbit Pay.
 • Dankzij de ingebouwde gps ontvanger houd jij ook je route bij zonder telefoon in de buurt.
 • Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je belt ook via het horloge als je telefoon in de buurt is.
Nadelen
 • Fitbit is niet compatibel met Huawei P8 Lite en P9 Lite smartphones.

Fitbit Sense – Beste Fitbit horloges voor dames

Fitbit Horloges zijn voor iedereen. Al is er natuurlijk wel een verschil tussen de modellen. Dit gaat bijvoorbeeld vooral om de manier waarop het is vormgegeven. Wanneer je op zoek bent naar een Fitbit voor dames, dan is de Sense één van de modellen waar je het best mee af bent.

Het ontwerp is van het hoogste niveau en kan zich meten met de beste smartwatches en sporthorloges die op de markt te vinden zijn.

Fitbit Sense

 • Beoordeeld 8.8/10
 • Fitbit Pay
 • Gezondheidshorloge
 • Bellen als telefoon niet in de buurt is

Zeker ook omdat het gemakkelijk te dragen is, bijvoorbeeld door de gemakkelijk te gebruiken horlogebandjes. Dit maakt het aantrekkelijker om het te dragen.

Ook de kwaliteit van de sensors is hoog. Ook dat is een reden om dit model ertussenuit te halen wanneer je Fitbit horloges gaat vergelijken. Zo is de hartslagmeter heel precies, waardoor je zowel in rust als bij inspanning precies weet hoe je ervoor staat. 

Ook de GPS-sensor in dit model van deze fabrikant is de standaard voor wat alle fitnesstrackers zouden moeten bieden. Kies je voor dit sporthorloge, dan weet je dus alvast dat je goed zit. Je kunt heel gedetailleerd zorgen dat je je inspanningen perfectioneert voor het best mogelijke resultaat. Dat is ook de reden waarom je ervoor kiest.

Conclusie Fitbit Sense

Een Fitbit kopen doe je ook om andere redenen. Zo is bijvoorbeeld de batterijduur van de Fitbit Sense wel heel sterk. Je kan daar tot zes dagen mee doen. Let wel even op, want de duur is natuurlijk ook afhankelijk van de intensiteit van het gebruik en de hoeveelheid apps en sensors die je daarbij inschakelt. Al kan je zelfs bij veel gebruik nog altijd langer met de batterij doen dan voor de meeste concurrerende modellen geldt.

Dat Fitbit horloges zoals de Sense bijvoorbeeld ook mogelijkheden bieden om je lichaamstemperatuur in de gaten te houden is ook een voordeel. De temperatuur zegt vaak net zoveel of nog meer dan de calorieën die je verbrandt en de hartslag die je hebt. Al dit soort functies maken het dus ook interessant om met dit model aan de slag te gaan. Je zal zeer veel kennis ermee opdoen.

Voordelen
 • Een van de beste gezondheidshorloges
 • Geeft inzicht in stressniveau
 • Enorm uitgebreid qua meetmogelijkheden
 • Schermkwaliteit
Nadelen
 • Niet het snelste horloge
 • GPS opstarten duurt even
 • Batterijduur is net geen week

Fitbit Inspire HR – Beste goedkope Fitbit horloge

Fitbit horloges moeten zoals eerder al aangegeven aan meer kenmerken voldoen dan alleen accurate metingen. Dat is ook waar de Fitbit Inspire HR dan in het spel komt. Wanneer je de modellen van Fitbit gaat vergelijken, dan ontdek je dat juist dit horloge wel heel veel interessante extra mogelijkheden biedt. 

Fitbit Inspire 2

 • Beoordeeld 8.2/10
 • Persoonlijke begeleiding voor fitness
 • Batterijduur van 10 dagen
 • Minuten in actieve zones

Denk bijvoorbeeld aan het gemak waarmee je de bandjes kan verwisselen. Zo is het dus niet alleen een activity tracker, maar is het ook bij elke outfit te passen. Het geeft je de mogelijkheid om het horloge dus altijd en overal te dragen.

Dat geldt zelfs wanneer je een duik in het zwembad neemt. De Fitbit Inspire HR is namelijk ook wel heel sterk waterdicht gemaakt. Zo sterk zelfs, dat het van de Fitbit Horloges die op de markt te vinden zijn op dit moment misschien wel het beste model is om je zwemwork-outs mee te tracken. Ook dat kan heel waardevol zijn.

Wil je er zeker van zijn dat je ook in het zwembad alles uit je mogelijkheden haalt? Dan is een smartwatch dat daarop gebouwd is wel een minimale vereiste om te hebben. Dit model is daar dus perfect geschikt voor.

Conclusie Fitbit Inspire HR

Ook niet onbelangrijk is dat de Fitbit Inspire HR niet alleen interessant is voor volwassenen. Gesteld kan worden dat dit model geschikt is voor jong en out. Het is dus ook een Fitbit voor kids. Dat kan ook voor jou als ouder interessant zijn. 

Het geeft je namelijk de mogelijkheid om je kinderen net wat beter te volgen. Terwijl ze zelf ook al snel de uitdagingen zullen zien in het zorgen voor voldoende stappen en verbranding op een dag.

De prijzen van Fitbit horloges lopen nogal uiteen, maar de Inspire HR is goed betaalbaar voor iedereen. 

Ga je de modellen van Fitbit vergelijken, dan zal je in ieder geval al snel zien dat dit model wel heel goed uit de bus komt als het om de verhouding tussen prijs en kwaliteit gaat. Het is ook een belangrijke reden waarom deze tracker dus ook al enige tijd goed in de markt ligt.

Voordelen
 • Geschikt om mee te zwemmen
 • Geavanceerde slaapmeting
 • Herkent verschillende activiteiten
Nadelen
 • Het is niet mogelijk om berichten van een snelle reactie te voorzien

Fitbit Ionic – Meest complete Fitbit smartwatch

Staat het sporten bij jou voorop wanneer je een smartwatch uitzoekt? De Fitbit Iconic is van alle Fitbit horloges het model dat daar het meest op aansluit.

Fitbit Ionic

 • Beoordeeld 8.0/10
 • Geschikt voor iOS
 • Batterijduur van 5 dagen
 • Zelfstandig GPS

Ben je iemand die de vrije uren vooral vult met activiteiten? Dan is het zeker aan te raden om voor dit model te kiezen. De prijs ligt wat hoger, maar de kennis die je op kan doen op het gebied van beweging is dan ook echt heel groot. Dit maakt het dus voor mensen die intensief bezig zijn met een sport de beste keuze. Wat de sport ook mag zijn.

Het interessante aan deze Fitbit smartwatch is dat je heel gemakkelijk de instellingen kan aanpassen aan het soort sport dat je doet. De modus hardlopen is heel anders dan de modus zwemmen, om maar een voorbeeld te noemen. Dit is dan ook waar het grote verschil zit met de meeste andere soorten Fitbit horloges. 

Ben je iemand die op zoek is naar een persoonlijk record op een bepaalde afstand als hardloper? Dan is de Iconic het model dat je de kennis biedt om te zorgen dat je meer loopt in kortere tijd. Dit is het type gebruiker dat zich goed voelt bij dit horloge.

Conclusie Fitbit Ionic

Hoewel de meeste Fitbit horloges voor dames geschikt zijn, kan de Iconic dat misschien nog net iets meer zijn. Dat komt mede ook door het design waarvoor gekozen is. Ben je iemand die een sportieve levensstijl aanhangt, dan kan het zeker zo zijn dat ook een sportief horloge daar goed bij past. In dat opzicht is het design van de Iconic ook perfect voor jou. Het zal niet misstaan om je pols, ook in het dagelijks leven.

De extra’s maken dit van alle Fitbit horloges ook één van de meest complete modellen. Zo zit er bijvoorbeeld een speciale hoogtemeter in.

Zoals ook het kompas wel heel precies is. Er wordt ook wel gesteld dat dit model meer geschikt is voor de gebruikers die ook de wat meer extreme sporten opzoeken om zich in te bekwamen. Daar is een goed horloge dat alles perfect meet dan ook van grote waarde in.

Voordelen
 • Geschikt voor onderwater
 • Toon binnenkomende berichten en notificaties
 • Ingebouwde GPS
Nadelen
 • Je kunt niet zelfstandig bellen

Fitbit Versa Lite – Goedkoop Fitbit horloge

Fitbit horloges worden soms als duur beschouwd. Dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Mits je daar natuurlijk de juiste keuze in maakt. Zo kan een Fitbit voor kids ook ineens een stuk interessanter worden.

Dat betekent bijvoorbeeld dat je moet kiezen voor de Versa Lite. Dit is het soort model dat vrijwel alle mogelijkheden biedt die ook de andere modellen van deze te bieden hebben. Alleen dan is de prijs een stuk aantrekkelijker. Daarom is het voor kinderen, die natuurlijk ook graag een smartwatch willen, een goede optie om voor te kiezen.

Fitbit Versa Lite

 • Beoordeeld 8.0/10
 • Zelfstandig GPS
 • Batterijduur van 4 dagen
 • Inzicht in je gezondheid

Dit is echter niet de enige doelgroep als het om een Fitbit smartwatch gaat. Het is ook interessant voor nieuwkomers die nog niet eerder met een sporthorloge hebben gewerkt. Ook dan zijn de Fitbit horloges natuurlijk wel heel interessant. Het is belangrijk om hier op een leuke manier in geïntroduceerd te worden.

 Door de lagere prijs, maar de grote mogelijkheden, is de Versa Lite dus ook als instapmodel een hele geschikte optie. Het heeft alle basisfuncties en ook nog enkele extra mogelijkheden. Na enige tijd kan je dan doorgroeien naar de andere modellen. Dit maakt het dus alvast een goede optie.

Conclusie Fitbit Versa Lite

Het voordeel van dit model is dat het zowel een Fitbit Smartwatch als een  fitnesstracker is. Waar andere modellen ook veel inzetten op het bieden van kennis met betrekking tot je functies in rust en in activiteit, is het voor dit model vooral ook zo dat je er veel functies op vindt die het meer een echt slim horloge maken. Ook voor die doelgroep is het dus interessant om de mogelijkheden hiervan te bekijken.

De mooie vormgeving en het knappe design maken het ook een interessant fitbit horloge voor dames. Het is wel zo fijn om de Versa Lite om de pols te hebben. Het is niet alleen lite omdat het de basisfuncties biedt.

Het is ook lite omdat het een lichtgewicht model is. Op die manier kan je er dus fijn gebruik van maken en voelt het niet zwaar om je pols. Dat is zowel tijdens het sporten als in het dagelijks leven een fijn voordeel te noemen.

Voordelen
 • GPS functie in combinatie met smartphone
 • Geschikt voor onderwater
 • Toont binnenkomende berichten
Nadelen
 • Niet mogelijk om mee te betalen (Fitbit Pay)
 • Geen ingebouwde muziekspeler

Fitbit Ace 3 Kids – Beste Fitbit kids

Zoals de naam al doet vermoeden is de Fitbit Ace 3 Kids van alle Fitbit horloges zonder twijfel het model dat het meest geschikt is voor kinderen. De reden waarom dit is, is omdat er meer gedacht is aan het bieden van uitdagingen en spelletjes.

Fitbit Ace 3

 • Beoordeeld 9.2/10
 • Special voor kinderen
 • Batterijduur van 5 dagen
 • Nauwkeurig GPS

Dit is de manier waarop je kinderen alleen maar meer aan het bewegen krijgt. Een Fitbit voor kids is precies wat je nodig hebt om te zorgen dat de jeugd lekker aan de slag gaat. De Ace 3 Kids is in dat opzicht dus een goede toevoeging aan het leven. Zoals geldt voor eigenlijk alle Fitbit horloges is ook de Ace 3 Kids goed waterbestendig. Daardoor kan er ook goed mee gezwommen worden. Dat maakt dit model ook een Fitbit voor kids. Juist ook omdat kinderen veel plezier vinden in het zwemmen.

Het is dan ook een leuke manier voor de jongsten onder ons om goed in beweging te blijven. Je vorderingen kunnen tracken in het zwembad maakt het alleen maar leuker.

Ook hier geldt natuurlijk dat het vooral ook uitdagend en stimulerend werkt voor kinderen. Dat maakt Fitbit horloges nog aantrekkelijker om aan je kind te geven. Het is een goed verjaardagscadeau.

Fitbit horloges worden vaak gezien als goede modellen voor volwassenen. De Fitbit Ace 3 kids is echter al geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

De tracker is wat simpeler opgezet, zodat ook de jongste kinderen goed kunnen begrijpen hoe alles werkt.

Zonder dat daarbij de bekende functies van de horloges worden vergeten. Die zijn gewoon allemaal te vinden in dit model. Daar gaat het natuurlijk wel ook in grote mate om.

Naast de mogelijkheden van Fitbit horloges zelf, biedt de Fitbit Ace 3 Kids ook andere mogelijkheden die juist kinderen aanspreken. De mogelijkheid om het model aan te passen door andere bandjes eraan te koppelen bijvoorbeeld. 

Of de mogelijkheid om de wijzerplaten te wisselen. Dit zijn allemaal functies die de jeugd ook wel heel interessant zullen vinden. Het is ook nog eens zo dat de prijs heel aantrekkelijk gehouden is

Voordelen
 • Deze activity tracker motiveert kinderen om elke dag 60 minuten te bewegen.
 • Meet het aantal stappen en verbrande calorieën met deze activity tracker.
 • De slaapdetectie registreert automatisch wanneer je kind in slaap valt en wakker wordt.
Nadelen
 • De activity tracker beschikt niet over een ingebouwde GPS sensor die je afstand, snelheid en route meet.
 • Er zit geen geïntegreerde hartslagsensor in de activity tracker.

Conclusie over Fitbit horloges

Wanneer de verschillende Fitbit horloges met elkaar gaat vergelijken, dan merk je dat er mogelijkheden voor iedere gebruiker zijn. Er is niet alleen een Fitbit voor dames, maar ook voor kids. 

Zoals er ook modellen zijn die goed geschikt zijn voor beginners als voor sporters die alles tot in de puntjes willen tracken. Juist ook omdat ieder mens kan profiteren van de voordelen van het tracken van je slaap en activiteiten. 

Het is dus gemakkelijk mogelijk om precies het soort sporthorloge te vinden dat past bij wat jij ermee voor ogen hebt. Dat is wat telt.

Wel is de modellen van Fitbit vergelijken een slimme zet. Zo kan je ontdekken welk model het goedkoopst is. Binnen elk budget is wel een goede optie te vinden om voor te kiezen. 

Het is dus niet zo dat je altijd duur uit hoeft te zijn. Dit maakt het voor beginners en voor kinderen ook gemakkelijker om het horloge te kunnen dragen. Dit is een goed manier waarop je kunt bepalen welk soort sporthorloge voor jou het meest geschikt is. Al kan je daarnaast ook naar andere zaken kijken om je keuze op te baseren. Dit gaat dan om specifieke kenmerken.

De Fitbit horloges naast elkaar leggen om te bepalen welk model voor jou het meest geschikt is, kan je ook doen op basis van bepaalde kenmerken. Kijk bijvoorbeeld naar de verschillen in design. Zoals het ook goed is om te kijken naar de functies die er allemaal opzitten. 

Voor het ene model zijn dat er meer dan voor het andere. Daarnaast kan je natuurlijk ook kijken naar de kleuren van het horloge en de verwisselbare bandjes. Dit kan vooral voor een Fitbit voor dames van belang zijn. Zo kan je het sporthorloge altijd bij elke outfit passen. Dat maakt het wel zo gemakkelijk te dragen.

FAQ : Veelgestelde vragen over de beste Fitbit Horloges van 2022:

Welk Fitbit horloge past bij jou?”

Dit is een vraag die niet zo simpel te beantwoorden is. Voor iedereen verschilt dit antwoord namelijk. In onze lijst van Fitbit horloges is er voor iedereen wat wils. Ben je op zoek naar een smartwatch, horloge of activity tracker van Fitbit? Lees ons artikel om uit te vinden wat het beste bij jou past.

Is er ook een Fitbit horloge geschikt voor kinderen

Jazeker, er zijn Fitbit horloges geschikt voor kinderen. Met name de Fitbit Ace 2 kids is speciaal gemaakt voor kinderen. In het artikel omschrijven wij de Fitbit Ace 2 kids uitgebreid.”

Wat is het beste Fitbit horloge van 2022?

et beste Fitbit horloge van 2022 is by far de Fitbit Charge 5. Lees onze mening over de Charge 4 in ons uitgebreide artikel van de beste Fitbit horloges.

Bronnen:

(1) Nelson, Elizabeth. Verhagen, Tibert et. al: Health empowerment through activity trackers: An empirical smart wristband study van Sciencedirect (2016): 364-374.

(2) Shin, Grace. Jarrahi, Mohammad et. al: Wearable activity trackers, accuracy, adoption, acceptance and health impact: A systematic literature van Sciendirect (2019).

Vergelijkbare berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *