Merken sporthorloges

Sporthorloge merken

Garmin

Garmin is al sinds 1989 een gespecialiseerd bedrijf in GPS-technologie voor automotive, luchtvaart, marine en voor lange tijd ook voor sportactiviteiten. Garmin is een van de grootste en meest succesvolle producten van sporthorloges en activity trackers. Met meer dan 14.500 werknemers en 65 kantoren wereldwijd heeft Garmin dan ook een groot deel van de markt verovert. Garmin is tot op de dag van vandaag een van de beste keuzes voor het aanschaffen van een sporthorloge- of tracker. Ze bieden verschillende alternatieven voor verschillende doelgroepen. Het doel van Garmin is dan ook : ‘We vinden dat elke dag een kans biedt om te innoveren, en een kans biedt om gisteren te verbeteren’. Dit blijkt ook wel uit unieke innovaties zoals Garmin Pay.


Vergelijk Garmin Horloges

Apple Watch Series

 Apple is natuurlijk niet alleen bekend van het aanbieden van telefoons of MacBooks; maar tegenwoordig ook door het goede aanbod van sporthorloges. Zo is de Apple Watch Series 5 net op de markt gekomen wat een goed stuk innovatie is. Dit is al het vijfde model in de ‘Apple Watch’ series en elke vernieuwing brengt nieuwe technologieën met zich mee. De Apple Watch werkt altijd naadloos samen met iPhones en andere producten van Apple, wat het voor de Apple gebruiker ongelofelijk fijn maakt om mee te werken.


Vergelijk Apple Horloges

Fitbit –

Fitbit is de onbetwiste koning van activity trackers. Al meerdere jaren wordt de tracker markt gedomineerd door Fitbit. Met producten zoals de Fitbit charge series, de Fitbit Alta HR en de Fitbit Ace series biedt Fitbit al meerdere jaren een ijzersterk assortiment aan voor iedereen die zijn of haar sportprestaties wilt verbeteren. De trackers zijn van de hoogste kwaliteit en zijn zeer duurzaam. Fitbit is een van de meest betrouwbare producten op het gebied van wearables; en heeft hierdoor een uiterst hoge autoriteit opgebouwd over de afgelopen jaren. De keuze voor een Fitbit is vrijwel altijd een goede keuze.


Vergelijk Fitbit Horloges

Samsung –

Ook Samsung is bekend van meer dan alleen haar sporthorloges en activity trackers. Samsung biedt een wat minder breed assortiment aan dan bijvoorbeeld Garmin; maar de wearables die ze aanbieden zijn van hoge kwaliteit. Zo komt de Samsung Galaxy Watch het beste uit de test van alle sporthorloges. Ook is de Galaxy Watch Active 2 tegenwoordig op de markt wat ook een mooi en betrouwbaar sporthorloge is. Kortom: Samsung heeft een aantal zeer mooie wearables op de markt die zeker het bekijken waard zijn.


Vergelijk Samsung Horloges

Polar Wearables –

Een ander zeer betrouwbare en grote speler op de wearables markt is Polar. Polar is een aanbieder van zowel sporthorloges, activity trackers en Multisporthorloges (een combinatie). Met producten zoals de Polar M600, Polar vantage, Polar a370 en Polar ignite ligt de markt aan de voeten van Polar. Ook Polar is een zeer betrouwbaar en duurzame producten in de wearables markt.


Vergelijk Polar Horloges