Hartslagmeter Bestgekocht

Activity tracker of sporthorloge voor kinderen!

Activity tracker voor kinderen –

Fitbit Ace 2 Kids

De markt van sporthorloges en activity trackers is ernorm en neemt nog steeds erg snel toe. Echter zijn er weinig sporthorloges en/of activity trackers die speciaal gemaakt zijn voor kinderen. Met deze reden kijken wij naar de beste optie voor het kopen van een tracker- of horloge voor uw kind! Bekijk in de volgende review de beste activity tracker kind en beste sporthorloges kind.

Onbetwist is de beste acitivty tracker voor kinderen de Fitbit Ace 2 Kids. De Fitbit Ace 2 kids is beschikbaar in twee kleuren, namelijk blauw en roze. Daarnaast wordt de tracker tegen een vrij goedkope prijs van 68,95 euro aangeboden! De Fitbit Ace 2 kids is eigenlijk de enige échte tracker aanwezig op de markt die geschikt is voor kinderen, en ook nog eens van kwaliteit is. Voor de rest zijn er alleen maar simpelere modellen op de markt, die vaak weinig weg hebben van een echt sporthorloge of activity tracker. Als je de Fitbit Ace 2 Kids bestelt weet je dat het product van kwaliteit is. De Ace 2 wordt namelijk ontwikkelt door Fitbit, een van de marktleiders binnen de activity trackers markt. Maar wat kan de Fitbit Ace 2 nou allemaal? Dit wordt hieronder besproken!


Fitbit 2 ace kids
Bekijk hier de prijs op Bol.Com

Met de Fitbit Ace 2 creeër je een hele leuke en fijne omgeving voor je kind om in te gaan sporten. Je kan gemakkelijk prestaties vergelijken en zo elkaar uitdagen op sportief vlak. Kortom: Het helpt je kind om op een interactieve en leuke manier meer beweging te krijgen. De Fitbit Ace 2 richt zich vooral op kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Kinderen ouder dan 12 jaar komen vaak in aanraking voor een ‘normale’ fitbit. Een voorbeeld hiervan zou zijn de Fitbit Charge 3. Bekijk alle informatie over ‘normale’ activity trackers. Naast dat het mogelijk is om binnen je familie elkaar uit te dagen is het ook mogelijk voor het kind om zijn/haar vriendjes of vriendinnetjes uit te dagen, als deze ook een fitbit Ace hebben. Hierdoor kunnen persoonlijke prestaties vergeleken worden en kunnen de kinderen virtuele trofeeën verdienen!

Een ouder heeft via de Fitbit App volledige toegang tot de sportprestaties van het kind. Hierdoor is het goed- en makkelijk in de gaten te houden hoe gezond een kind daadwerkelijk bezig is. Naast de bewegingspatronen die worden gemeten houdt de Fitbit Ace natuurlijk ook slaappatronen bij. Hierdoor kan je gemakkelijk ervoor zorgen met je kind dat deze wel goede en genoeg nachtrust krijgt. Nachtrust is erg belangrijk; met name voor kinderen. Het is voor een ouder fijn om inzicht te hebben hierop. De Fitbit Ace 2 is daarnaast ook nog eens beschikbaar om mee te zwemmen; anders dan het eerste model: De Fitbit Ace kids.

Het enige nadeel van de Fitbit Ace 2 is dat deze geen hartslagcijfers bijhoudt. Hierdoor kan je geen inzicht krijgen, kind zijnde, wat je hartslag tijdens het sporten allemaal doet. In principe is dit voor jongere kinderen geen probleem aangezien deze regulier een sterk hart hebben. Alleen puur uit interesse of voor sportprestaties van hoger niveau kan dit wel handig zijn! Bij bijvoorbeeld intensieve intervaltrainigen op hoog niveau kan het handig zijn om je hartslag te kunnen meten, en deze hierna te trainen. Helaas zal dit voor kinderen tussen de 6-12 nog op de ouderwetse manier moeten, zoals ik  het vroeger ook deed. Met de vinger tegen de pols aan en tellen maar.

Bij deze review wordt de Fitbit Ace 2 kids uitgepakt en geïnstalleerd door een vader en haar dochter. Het is een leuke en informatieve video over het gebruik van de Fitbit Ace 2 kids. Een aanrader om even te kijken zodat je goed kunt zien hoe de Ace 2 eruit ziet, en hoe deze geïnstalleerd moet worden. 

De batterijduur van de Fitbit Ace 2 is ongeveer 5 dagen bij intensief gebruik. Dit is in principe een goede batterijduur! Als je de keuze maakt om deze tracker aan te schaffen, let er dan goed op dat deze altijd opgeladen is! Het handigste moment om dit te doen is overdag, wanneer het kind even lekker stilzit. Bijvoorbeeld tijdens het avondeten. Hierdoor hoeft er geen interuptie plaats te vinden bij het meten van de slaappatronen, wanneer je het ’s nachts zou doen! Het bandje van de Fitbit Ace 2 is verstelbaar voor verschillende maten. Dit zorgt ervoor dat de tracker gemakkelijk om de pols valt, en iedereen een fijn formaat kan dragen.

Kortom: De beste activity tracker of sporthorloge voor je kind is veruit de Fitbit Ace 2 Kids. Er zijn eigenlijk geen andere sterke alternatieven om te vergelijken, want dit model overschaduwt alle concurrentie! 

Voordelen

Nadelen

  • Beste kwaliteit tracker voor kinderen op de markt

  • Geschikt om mee te zwemmen, douchen en in het water te spelen

  • Geschikt om polsbandjes te wisselen, zodat de Fitbit Ace 2 Kids altijd lekker zit!

  • Batterijduur van 5 dagen

  • Meet geen hartslag

Similar Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *