Wat is Garmin Pay?

Garmin Pay is een mobiele betaaldienst die wordt aangeboden door Garmin, een bedrijf dat draagbare technologie produceert, zoals smartwatches en fitnesstrackers. Met Garmin Pay kunnen gebruikers met hun Garmin-toestel aankopen doen bij deelnemende winkeliers zonder dat zij fysiek geld of kaarten nodig hebben.

Om Garmin Pay te gebruiken, moeten gebruikers hun betaalkaartgegevens toevoegen aan de Garmin Connect-app, die beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-toestellen. Zodra de betaalkaartgegevens zijn toegevoegd, kunnen gebruikers aankopen doen door simpelweg hun Garmin-toestel bij de contactloze betaalterminal van de winkelier te houden.

Garmin Pay maakt gebruik van Near Field Communication (NFC) technologie, die veilige, contactloze betalingen mogelijk maakt. Het is compatibel met de belangrijkste betaalkaartnetwerken, waaronder Visa en Mastercard, en werkt met een groeiend aantal banken en financiƫle instellingen. In het algemeen biedt Garmin Pay een handige en veilige manier voor gebruikers om aankopen te doen zonder fysieke kaarten of contant geld bij zich te hoeven dragen.