Wat is Fitbit pay?

Fitbit Pay is een mobiele betaaldienst die wordt aangeboden door Fitbit, een bedrijf dat draagbare technologie produceert, zoals fitnesstrackers en smartwatches. Met Fitbit Pay kunnen gebruikers met hun Fitbit-apparaat aankopen doen bij deelnemende winkeliers zonder fysiek geld of kaarten nodig te hebben.

Om Fitbit Pay te gebruiken, moeten gebruikers hun betaalkaartgegevens toevoegen aan de Fitbit-app, die beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-apparaten. Zodra de betaalkaartgegevens zijn toegevoegd, kunnen gebruikers aankopen doen door simpelweg hun Fitbit-apparaat bij de contactloze betaalterminal van de winkelier te houden. Fitbit Pay maakt gebruik van Near Field Communication (NFC) technologie, die veilige, contactloze betalingen mogelijk maakt.

Het is compatibel met de belangrijkste betaalkaartnetwerken, waaronder Visa en Mastercard, en werkt met een groeiend aantal banken en financiƫle instellingen. Kortom, Fitbit Pay biedt een handige en veilige manier voor gebruikers om aankopen te doen zonder de noodzaak om fysieke kaarten of contant geld mee te nemen.