Wat is de Polar flow app?

Polar Flow is een mobiele app die is ontworpen voor gebruikers van Polar sporthorloges en fitness-trackers. De app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten en biedt een platform om fitness- en trainingsgegevens te volgen en analyseren.

Met de Polar Flow app kunnen gebruikers de volgende functies gebruiken:

Activiteiten bijhouden: De app kan automatisch activiteiten bijhouden, zoals wandelen, hardlopen en fietsen, en geeft informatie over afstand, snelheid, verbrande calorieën en meer.

Trainingsprogramma’s: Polar Flow biedt voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s die zijn afgestemd op de individuele fitnessniveaus van de gebruiker en specifieke trainingsdoelen, zoals afvallen of het verbeteren van de VO2-Max.

Slaapanalyse: De app kan de slaapkwaliteit bijhouden en informatie geven over de duur en kwaliteit van de slaap.

Social sharing: Gebruikers kunnen hun prestaties delen met vrienden en familie via sociale media.

Persoonlijke feedback: De app biedt persoonlijke feedback en suggesties voor verbetering van de training, evenals meldingen om gebruikers gemotiveerd te houden.

Polar Flow werkt in combinatie met de Polar sporthorloges en fitness-trackers en biedt een uitgebreid overzicht van de trainingsgegevens van de gebruiker. De app is gratis te downloaden en te gebruiken, maar sommige functies zijn alleen beschikbaar voor gebruikers met een Polar abonnement.